Hur kör du egentligen (dvs tävlingsregler)?

Nu finns äntligen en egen webbsida för våra tävlingsregler! I och med att det kommit till flera nya bilar så är det viktigt att de finns beskrivna.

Sidan finns under menyn "Regler mm => Klassregler (Sverige) => Tävlingsregler (alla klasser)", och här finns dessutom en genväg till sidan: Tävlingsregler

Vi är några som granskat texten men om du hittar något konstigt eller om du har frågor så hör av dig till Frasse så kan vi justera om det behövs.

SVDA-helger 2023

Se hela vintage kalendern 2023

Säsongen 2023 och SVDA-helger

Nu börjar vinten ta slut och det är tydligt att säsongen 2023 är på gång. Fantastiskt!! :)

Vi hade årsmöte i mitten av februari i Skultuna. Det var toppen som vanligt och vi var c:a 35 personer som dök upp och diskuterade. Här kommer en kort sammanfattning av mötet och vad som hänt efter mötet.

 

Read more ...

Nya bilar i Vintage Outlaw smäller högt!!

 

Här kommer en jättekul nyhet för SVDA!

Med bara någon veckas mellanrum har det kommit in två nya bilar i Vintage Outlaw. Och BÅDA är Funny Cars! FC´s har varit otroligt sällsynta i SVDA så det är väldigt kul att se dem som medlemmar.

Read more ...

Medlemsavgift för 2023 har skickats ut

Nu har mejl med inbetalningskort för medlemsavgift 2023 skickats ut.

Read more ...

Årsmöte 2023-02-18!

Nu är det dags för årsmöte 2023.

Det blir lördagen den 18:e februari 2023. Mötet kommer att hållas i Skultuna som ligger c:a 15 km norr om Västerås. För er som var med 2022 eller 2018 är det på samma ställe.

Read more ...

Ny medlem: Jim Johansson

Välkommen Jim!

Jim har tidigare tagit över Stefan Flodell´s Nova och kör nu för fullt med den. Bilen lystrar numera till namnet "Moon Fighter".

Info om bilen finns här: Moon Fighter

Ny bil: Thomas Jansson

Thomas har kört i sommar och nu finns info om hans bil här.

Läs mer om bilen här.

Mantorp Drag Revival 2022

Mantorp Park har ju kommit igång igen för några år sen och kör numera på det klassiska datumet för Sko-Uno, dvs sista helgen i Juli. De hade lagt upp vintage-klasser och det var några från SVDA som körde där så här kommer en sammanfattning.

Read more ...

SVDA-medlemmar på Sundsvall Raceway augusti 2022

Eftersom SVDA inte kör nån egen serie och att vi är väldigt utspridda kan det vara bra att vi informerar om vad som händer när/där vi kör lokalt. Här kommer lite info från Sundsvall Raceway helgen 26-28 augusti.

Read more ...

Det hände på Gardemoen 2022...

Helgen 10-11 september var det avslutningshelg på Gardemoen. Man hade lagt upp en vintage-klass och det var några från SVDA som körde.

Read more ...