Välkommen på väg in till medlemsregistrets förlovade land!

Den här beskrivningen är tänkt att guida dig så att du ska kunna logga in och uppdatera din kontaktinformation i vårt medlemsregister. SVDA är en liten förening och har mycket små administrativa resurser, och det är därför extremt viktigt att alla medlemmar hjälps åt att uppdatera sin egen information.

Varför är det viktigt, det finns ju Facebook och andra sociala medier?
Njae, Facebook i all ära men själva medlemsregistret blir viktigare och viktigare t.ex. för att:

 • När du kör i en SVDA-grupp så representerar du SVDA på det eventet. Då vill vi att du är betalande medlem för att vi ska kunna jobba vidare och stå upp för de regler och riktlinjer som vi utarbetar för olika klasser.

 • Vintage Dragracing handlar otroligt mycket om personligt intresse och engagemang. Det finns många som, även om de inte har eget fordon eller ingår i ett team, vill vara med och bidra för att verksamheten ska kunna utvecklas. Därför erbjuder vi alla som är intresserade att bli medlemmar, och det kräver att vi har god ordning och enkel administration för att hantera medlemsavgifter.

 • Från och med 2018 är avsikten att vi ska skicka ut medlemsavgifter via e-post, och då måste adressen vara korrekt.

OK, here we go... Föst tar vi en sammanfattning av hur det går till:

 1. Ansök om medlemskap via hemsidan (www.svda.se->Medlem->Medlemsansökan, eller Medlemsansökan)

 2. När du ansökt om kommer vi att lägga in din information i medlemsregistret.
  Det kan ta lite tid innan vi lägger in dig i registret, men när vi lagt in dig skickas automatiskt ett mejl med välkomst-information till din mejl-adress.

 3. När du fått välkomst-mejlet behöver du själv skapa din egen inloggning till medlemsregistret (Lär mer: Skapa inloggning till medlemsregistret).

 4. Om du vill kan du därefter koppla ihop din Facebook-inloggning med medlemsregistret (Lär mer: Koppla ihop Facebook-inloggning med medlemsregistret).
  Det innebär att du använder din vanliga FB-användare (mejl-adress) och lösenord för att logga in i medlemsregistret. OBS: Vårt medlemsregister har ingen som helst kännedom eller information om ditt FB-lösenord, det har bara Facebook själva. Så det är ett säkert sätta att logga in och du släpper inte iväg nån säkerhetsinformation på avvägar. En annan fördel är att om du redan är inloggad till Facebook i din webbläsare så behöver du inte ens logga in till medlemsregistret, utan det sker automatiskt.

That´s it. När du kört igenom punkterna ovan så kan du därefter klicka på länken nedan. Då kommer du till en samlingssida med olika viktiga länkar som har med medlemsregistret att göra.

Länk: Till medlemsregistret (öppnas i nytt fönster) test-länk

Dela på Facebook: