Välkommen till SVDA!

den .

SVDA bildades 2006, och fokuserar till 100% på att etablera Vintage Dragracing i Skandinavien. I föreningen finns Frontmotordragsters, Altereds, Funny Cars, Gassers samt även klassiska race-bilar, hotrods och motorcyklar.

Klicka här för att se en kort introduktionsfilm till SVDA.

Vi har även en Facebook-grupp som du hittar här: facebook-icon
(Du behöver inte vara SVDA-medlem för att gå med i FB-gruppen, utan alla intresserade kan gå med i den)

Race-helger 2018

den .

Nu börjar det närma sig sommarens race-helgen. På årsmötet diskuterades det hur många och vilka helger vi ska försöka satsa på. Här kommer mer info.

Beställ en egen SVDA-banderoll

den .

Hej alla SVDA-fans,

Vi lade ut info om det här på Facebook nyligen, men det är ju inte alla som hänger där hela tiden så vi skickade det via mejl och lägger ut det här också.

Missa inte: SVDA Hall Of Fame

den .

Du har väl inte missat SVDA´s nya pris, SVDA Hall of Fame!? Läs mer genom att klicka på "SVDA Hall Of Fame" i vänstermenyn! SVDA Hall Of fame 2018 gick till Bosse Bertilsson.

Info från årsmötet 2018

den .

Lördag 24:e februari träffades mer än 60 SVDA-medlemmar för 2018 års årsmöte. Platsen var i Skultuna, utanför Västerås.

Licens inför 2018?

den .

Svenska Bilsportförbundet, Nitroz Motorsport, Svenska Motorsport Alliansen? Vad gäller, och vart?? I sommar händer det en del nyheter när det gäller licenser och besiktning på vissa banor. Eftersom det till viss del handlar om banor där vi brukar köra försöker vi ge en kort lägesbild kring vad som hänt och vad som är på gång.

dragracing