Vi är en liten förening och använder olika sätt att hålla kontakten. Det är väldigt svårt för oss och knyta ihop allt och veta att alla har tillgång till "rätta digitala SVDA-kanaler".

Här finns en sammanställning av olika "digitala kanaler" som vi använder oss av. Kolla igenom hör av dig om vill ha tillgång till nåt av detta så ska vi hjälpa dig.

Via mejl: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Via Facebook: Skicka meddelande/PM till "Frasse Altman"

Hemsidan - www.svda.se

Syftet med SVDA´s hemsida är till exempel:

  • att samla information om medlemmar
  • beskriva regler och policys för att köra i en SVDA-klass
  • visa för arrangörer som funderar på att bjuda in oss vad vi kan erbjuda

...kort sagt att fungera som en sammanhållande länk mellan oss som är intresserade av vintage dragracing.

Medlemsregistret

Grunden för att hålla ihop alla medlemmar i SVDA. När du har en inloggning kan du uppdatera din egen adress och kontaktinfo samt hitta kontaktinfo till övriga medlemmar. Du hittar till medlemsregistret genom att klicka på menyvalet "Medlem -> Till medlemsregistret".

Hemsidan - Uppdatera texten om ditt fordon

Det kan vara praktiskt att kunna göra det själv i stället för att kontakta Frasse. Men båda sätten funkar lika bra, det viktiga är att det finns bra och aktuell info om ditt fordon på hemsidan.

Facebook - "SVDA - Scandinavian Vintage Dragrace Association"

Denna grupp kan alla som är intresserade av SVDA komma med i. Man ansöker på vanligt sätt via Facebook och efter en stund blir man godkänd. Vi kollar igenom snabbt att den som vill med med i gruppen har bilder och info på sin profil som gör att det ser ut att finnas ett motor-intresse innan vi godkänner.

Facebook - "SVDA (för aktiva medlemmar) 2018 och framåt"

Den här gruppen är ett internt forum för betalande medlemmar som äger ett fordon som vår tech-grupp har gett OK till samt är aktiv. Då kan du ansöka om att komma med i denna grupp. Här kan vi ställa frågor, kolla var vi ska åka, hantera åsikter och kommentarer om SVDA (regler, tech, whatever...). Det handlar mest om bilar i denna grupp eftersom CDBS har andra grupper, men alla aktiva är välkomna.

Facebook - "SVDA goes abroad ...any year..."

Gruppen startades inför Dragstalgia 2017 som en lite intern grupp för de som skulle åka dit. Sen har den aktiverats ett par gånger inför 2018 och 2019. Ett jättebra sätt för att sprida information om samordning av resa, tider, priser, tips mm för ett gäng som ska rejsa utomlands.

 

 Blacksmith juni -12 034 SAM 3202

Dela på Facebook: