Nu har vi för första gången i historien skickat ut årsavgiften via epost.

Det är ett stort steg för själva administrationen av SVDA det här. Det var c:a 150 mail som skickades iväg nyss. Några få har kommit tillbaks där e-postadressen inte funkar, men det löser sig.

Vi hoppas att detta sätt funkar bra och att det funkar bra att betala in årsavgiften. Det finns även en del viktig info på inbetalnings-breven, så läs det noga.

OBS: I samabna med utskicket har vi fått några frågor kring skillnad mellan stödmedlem och aktiv medlem. Svaret är så här: det är i princip ingen skillnad. Det är alltid samma årsavgift (200 kr). Om man kommit in som stödmedlem men bestämt sig för att börja köra är det bara att kontakta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med info om bilen för att gå den godkänd inom någon av SVDA-grupperna. I vissa frågor kan det vara så att det är de aktiva som är med och beslutar, men meningen är att det ska vara roligt och högt i tak för alla.

Har du inte fått något mejl? Hör av dig i så fall så ska vi hjälpa dig!! Skicka ett mejl till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så kommer det till oss som hanterar medlemsregistret.

Hälsningar

Margot Klingh och Frasse

 

 

Dela på Facebook: