Nu har styrelsen i SVDA bestämt att under 2018 satsa på att hjälpa de som är aktiva med bilen. Den som kommer med bilen till någon av våra tre huvud-helger får stöd.

SVDA har bra ekonomi. Vi har inget egenvärde att gå med nån större vinst, och meningen är att eventuellt överskott ska satsas på att bidra till att vintage racing växer. I år känner vi att det finns möjligheter att hjälpa till rent ekonomiskt.

Värt att notera är att vi har väldigt många som valt att gå med som support-medlemmar och på det sättet stödja vintage racing. Det tackar vi särskilt för!! 2018 är vi totalt 130 betalande medlemmar vilket är otroligt roligt.

I potten finns 3x5.000. Potten för respektive helg delas lika mellan de som kommer den helgen. Så om det kommer t.ex. 16 bilar kommer var och en att få drygt 300 kr för en helg. Det täcker naturligtvis inte helgen, men kanske i alla fall ett jysst bidrag till el eller tändstift.

Vi kommer att göra en sammanställning efter de tre huvud-helgerna i Sundsvall 29/6-1/7, Mantorp 28-29/7 och Kjula 11-12/8. Utbetalning blir efter säsongen.

Hoppas att alla gillar detta! Kommentera gärna på Facebook.
Styrelsen i SVDA

Dela på Facebook: