Hej alla SVDA-fans,

Vi lade ut info om det här på Facebook nyligen, men det är ju inte alla som hänger där hela tiden så vi skickade det via mejl och lägger ut det här också.

 

Jo, för några veckor sen beställde vi nya banderoller som vi ska sprida ut på olika ställen i Sverige. Meningen är att det ska finnas så att det går att låna med en stor banderoll till olika evenemang, även lokalt.

När vi ändå beställde så tog vi och beställde några extra. När vi lade ut en liten blänkare på Facebook så sa det bara svisch så var alla sålda på nån timme. Nu sprider vi informationen till alla medlemmar för att se om det finns intresse av att vi tar hem flera.

Det finns två storlekar, antingen på banderollerna (0,25x2m eller 0,5x4m). De mindre kostar 400 kr och de större kostar 600 kr. Plus eventuell frakt (c:a 50-100 kr i Sverige och lite dyrare till Norge). Då är du även med och sponsrar SVDA med överskottet.

Skicka ett litet mail till mig (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) om du vill köpa en så lägger jag till dig på beställningslistan. Meningen är att vi ska få hem dem och skicka ut dem åtminstone före midsommar. Du får mer info om hur du betalar senare, när jag tagit fram info om fraktkostnad.

Uppdaterat 2018-05-21: Nu har vi beställt för denna gång. De som anmält senast 20/5 finns med i beställningen.

Jag bifogar bilder så ser du hur de ser ut, se nedan.

Nedan ser du den mindre modellen upphängd. Den är alltså 25 cm hög och 2 meter bred.

Dela på Facebook: