Vi jobbar vidare med att bygga i ordning vårt nya medlemsregister. Det går bra hittills, och nu börjar adresser och annat att bli rätt så korrekta.

 

I och med det får vi full kolla på vilka vi är, och vi kan även hantera nya medlemmar och personer som inte vill vara medlem längre på ett jätteenkelt sätt.

I slutet av december skickade vi ut medlemsavgifter via epost. Det har fungerat jättebra, men även om vi har försökt att uppdatera epost-adresser så är vi inte säkra på att det faktiskt har kommit fram till alla.

Därför kommer en liten påminnelse här. Betala alltså medlemsavgiften snarast till vårt bank-konto. Du ska alltså ha fått den till din registrerade epost-adress. Framöver sommaren är meningen att vi ska komplettera med möjlighet att betala via Swish, men just nu går det inte.

Om du inte fått något inbetalningskort:

Om du inte har fått något inbetalningskort via e-post så skicka ett meddelande om det till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så skicka vi på nytt.

OBS: Om du vet att du har betalat behöver du inte höra av dig. När vi lägger in att du har betalat skickas tyvärr inget meddelande till dig om det.

Om utlands-betalningar:

Vi har hört från vissa i Norge att man även behöver en post-adress till innehavaren av SVDA bankkontot (det är just nu Marii). Det kanske hänger ihop med vilken bank som används i Norge, men vi vet inte det. Skicka ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om det så får du info om vilken adress du ska använda.

Sista chansen

Eftersom vi ännu inte törs lita 100% på e-post kommer vi som en sista åtgärd att skicka personliga brev till de vi inte fått någon medlemsavgift från. Med kuvert, frimärke och allt som hör till.... Troligen blir det under mars för att vi ska ha en chans att ha ett helt uppdaterat medlemsregister senast under april.

Tills sist

Kom även ihåg att du behöver ha betalat medlemsavgiften senast på årsmötet för att få rösta.

Jo just det: Flera medlemmar har påpekat att information om aktiva, bilar och team inte stämmer helt och hållet på hemsidan . Så är det, den informationen är inte tyvärr helt aktuell! Så snart som möjligt efter att vi fått helt klart vilka som är aktiva inom SVDA 2018 så kommer vi att uppdatera informationen så att den blir korrekt. Det blir senare under våren.

 

Vi ses väl på årsmötet, det kommer att bli en höjdare!!

Dela på Facebook: