Har du fått SMS från SVDA? Då behöver vi hjälp med din mejladress!

Det här kanske blir en upprepning av info du redan fått, men vi ber dig att ha överseende i så fall. Administrationen för att hålla ihop och veta vilka som är medlemmar och inte börjar bli så tung-rodd att vi behöver fixa ett "system" för det. Tidigare har det varit helt manuellt, men det funkar inte längre eftersom det tar för mycket fritid av t.ex. kassören.

I det nya systemet kommer det vara centralt att mejl fungerar för alla medlemmar. Det finns några enstaka få som vi vet inte använder mejl, och där får vi förstås göra undantag. ...ingen regel utan undantag. :)

Tidigare denna vecka (c:a 13-14/11) gjorde vi ett mejlutskick till samtliga mejladresser i medlemsregistret. Det är c:a 180 stycken. I det meddelandet ber vi ALLA att svara på mejlet genom att skicka tillbaks det. På det sättet får vi en kvittens på att mejl kommer fram och fungerar.

Vi har hittills får c:a 100 svar, men 80 saknas fortfarande.

När vi fått tillbaks svar har det kommit info om att mejlet faktiskt kom fram, men det hamnade i en mejlkorg för skräp-meddelanden vilket gjorde det svårt att hitta. Vad detta beror på vet vi inte, men om det hamnar där ska man kunna markera mejlet och ange "detta är inte skräppost" eller "lita på avsändaren" för att det inte ska betraktas som skräppost i fortsättningen.

Eftersom det är så pass många som inte svarat har vi skapat en SMS-grupp för att göra så mycket vi kan för att nå alla.

Varför är det så noga att mejl-adressen fungerar? Jo, det är därför att vi kommer att göra fler personliga utskick i framtiden, bl.a. ska vi skicka ut medlemsavgiften via mejl. Vi skulle kunna skriva ut adress-etiketter och posta brev också, men kuvert + porto kostar c:a 10 kr per brev så det blir snabbt pengar. Dessutom blir det en massa extra arbete också för kassören. OBS: Några enstaka fungerar att skicka brev till, det är inga problem! Vi är ju trots allt en vintage-förening....  :) :)

Om du fått SMS från oss och läser det här så behöver vi hjälp!

  • Vet du inte vad SVDA är? Då har vi skickat till fel telefonnummer vilket vi beklagar. Svara på SMS:et och beskriv det så tar vi genast bort dig!

Om du känner till SVDA betyder det att du är eller har varit medlem tidigare och finns i nya medlemsregistret.

  • Om du inte vill vara fortsatt medlem så svarar du på SMS:et och beskriver att du inte ska vara medlem längre. Då tar vi genast bort dig.

Gör så här om du vill vara kvar som medlem:

  • Kolla i ditt mejlprogram att du verkligen inte fått mejl från This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tidigare denna vecka.
  • Om du hittar ett mejl så svara på det mejlet till avsändaren så vet vi att det kommer i ram till dig.
  • Om du inte fått något mejl så svara på SMS:et och beskriv att du inte fått mejl. I detta fall vill vi också att du skickar med vilken mejladress du har så att vi kan kolla att vi har rätt i registret för att lösa problemet.
  • Om du redan svarat på mejlet vi skickat tidigare så svara på SMS:et och skriv det så bockar vi av dig!

Tack för hjälpen kring detta! Det kommer att bli jättebra när vi fått igång nya medlemsregistret, så håll ut!

 

Dela på Facebook: