Nu börjar Kjula-.helgen närma sig. Denna gången kommer teamen i SVDA att...

... bjuda på en sjuhelsikes underhållning. Igen! :)

Det brukar vara vi i teamen som bjuder publiken på detta, och det är vi vana vid. MEN det här gången kommer SVDA att bjuda tillbaks lite till oss SVDA-team.

På lördag kväll har SVDA fixat en kock som grillar middags-mat till oss. Det är gratis för alla SVDA-team med fordon, samt även för de SVDA-medlemmar som är där och brukar köra, men inte har bilen/hojen med sig just denna gång. Vi vet att det är tajt med tid mellan sista körningen (när nu den blir...) och kackelfesten (ja, den blir av i år också), så det gäller att det flyter på. Men en hel del av oss var och rejsade på Sundsvall Raceway i juli, och med tanke på hur tajt det var på söndagen med alla kval och elimineringar, så om vi klarade det så nog ska vi klara av det här också!! :)

Peder har fixat med kock och grillning, och upplägget är så här:

  • Körning får enligt Pelle inte ske efter 19.00, då måste det vara tyst.
  • Maten ska vara färdig och vi ska kunna käka 19.30 och ungefär en timme framåt. Det kommer att bli grillat kött, kyckling och diverse tillbehör. Dricka får man ordna själv efter behag. Feedback från FB-gruppen är att c:a 55 personer kommer. Det finns dock vissa som vi vet kommer, men som inte har svarat på FB så Peder har beställt mat för 80 personer. I och med att det blir buffé gör vi så att vi äter tills det tar slut. Kocken har lovat att det ska vara rejäla portioner, så förhoppningsvis räcker det åt alla även om det blir fler än 80 pers. Ta lite åt gången och ta hellre flera gånger så är vi mer säker på att alla får mat.  Ja, ja, det löser sig! :)
  • Innan 19.30 måste vi alltså hjälpas åt att plocka fram bort och stolar. Det finns vissa bord/bänkar som vi kan låna av Kjula, men det är inte säkert att det räcker till alla. Om vi behöver fler så får vi i teamen vara beredda att fixa fram bord och stolar som vi själva har med oss, men det har vi gjort förut så det ska nog fungera igen.
  • Klockan 20.30 - 21.00 (inte senare än 21.00) kör vi kackelfesten. 21.00 måste det vara "motor-tystnad" enligt Pelle.
  • Efter 21.00 vet ingen vad som händer.....

Så om du ska vara med och kackla på kackelfesten behöver du se till att du hinner med mat och de förberedelser som krävs.

Det kommer alltså att bli tajt, men vi hoppas att det funkar. Om det blir ändringar i tiderna får vi försöka sprida ut detta så snabbt som möjligt.

Det ska bli kanonkul att ses till helgen, och hoppas att det sätts lika många PB som på Tierp för ett par veckor sen!!

 

Dela på Facebook: