Protokollet från årsmötet är nte färdigt ännu, men två saker som togs upp där rullar på i nån takt: Ska SVDA komma till Malmö och Sundsvall?

På mötet kom förslag att vi skulle testa förutsättningar att köra i Malmö och i Sundsvall.

Det bestämdes att vi skulle kolla vidare på det, och Jocke Dahlgren (bor i Malmö) och Frasse (bor i Sundsvall) ställde upp som kontaktpersoner för detta.

Här kommer info om hur läget är just nu.

Malmö

Jocke har infomerat att helgen 14-15 maj är den som troligast blir av.

Du kan höra av dig till Frasse om du är intresserad.

Mer info kommer framöver!

 

Sundsvall

Det finns två möjliga datum: 1-3 juli (ej SM-helg) och 19-21 augusti (SM-helg för EDRS). För SHRA Sundsvall passar det bäst med 1-3 juli, men båda datumen är möjliga. OBS: Båda helgerna är alltså tredagars-evenemang. Man är inte bunden att köra fredag om man inte kan.

Just nu pågår insamling av information om de som är intresserade att komma för att därefter ta ett snack med arrangören hur vi i så fall kan genomföra det. Det finns en lista på de som hittills är "säkra" eller "nästan säkra" på att de skulle komma. Vi har sagt att vi jobbar primärt för att se om vi kan få till det helgen 1-3 juli.

För att kunna göra detta på ett seriöst sätt är det inför denna helg jätteviktigt att du hör av till till Frasse om du är "säker" eller "nästan säker" på att du skulle komma. Om vi är säkra (så säker man kan vara i den här branschen, där saker faller isär ibland...) att vi kan bli minst 8-10 stycken komer vi att satsa på att genomföra det.

Ringe eller maila eller skicka Facebook-meddelande om du är "säker" eller "nästan säker" på att du skulle komma!

Du som redan hört av dig behöver inte göra nåt ytterligare, och det kommer mer information framöver när vi vet mer.

Kontaktinfo til Frasse:

Mobil: +46 70 6344014

Epost: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: "Frasse Lu"

Dela på Facebook: