Här kommer lite kort info inför helgen på Kjula.

Radio

Man sänder speakerinfo och klass-info via FM-radio under helgen. ta alltså med en radioapparat. Jag har varit med om det tidigare i Sundsvall och där funkar det verkligen kanonbra när man vant sig.

Körning

Där vet jag inte, men vi får info på förarmötet. Vi får väl utgå från att vi har fasta körtider som vanligt.

SVDA klassvärd och förarmöte

Vi kör ett eget SVDA förarmöte strax efter vanliga förarmötet. Tid för detta sprids på plats.

Depå-händelser

Janne Johansson kommer att stå vid vår hangar med bilar och även starta upp dem (i depån).

Kackelfest

Vi ska försöka få till kackelfest i hangaren lördag kväll. Tid för detta kan bero på hur länge man kör, men info kommer under lördag.

Info från Pelle så här:

"Kackel efter avslutad tävling ca 20.00. Inget under pågående körningar. Planera den lite så ni får en typ av turordning. Vi kommer även filma den."

Gemensam middag lördag kväll med lite lull-lull

Det brukar vara lite rörigt med tid för detta. Jag pratade med Peder och vi sa att vi kör preliminärt som vi gjort tidigare några gånger. Dvs att efter körning och kackelfest bygger vi ett långbord genom hangaren för alla i SVDA-klasserna som har möjlighet att delta. Medtag egen mat och/eller dryck. Det finns en del bord på Kjula som vi ska försöka få låna som tidigare, men ta annars med egna bord om ni kan. Stolar behövs också. Tid för detta är lite osäkert om meddelas under dagen, men det brukar kunna bli framåt kl 21.

Om Skalmanklockan ringer tidigare och ni käkar innan dess så kom gärna bort och surra under maten inför "lull-lull" som ska hållas med anledning av jubileum.

OBS:

Den som vet var belysningen med lampor till hangaren är kan väl försöka se till att det kommer med till Kjula så att vi kan sätta upp det.

Vi ses till helgen! Det ska bli jäklligt kul det här!!!

Dela på Facebook: