×

Notice

Lack of access rights - File '/images/stories/svda_2015/img-head-desk.jpg'

img-head-deskPuuh!! Det tog en jäkla stund, men nu har vi äntligen uppdaterat medlemsregistret och beskrivningar av alla fordon på hemsidan.  Vi har inte nåt speciellt smart system typ "medlemsregister", så det är rätt omfattande manuellt jobb med att fixa iordning det.

Därför behöver vi nu hjälp av alla at kolla att det stämmer!!

Kolla upp så att du finns med, och finns med på rätt sätt!

  • Om du inte finns med alls: Kolla först att du har betalt medlemsavgiften till SVDA på rätt sätt för 2015. OM du har betalat så använd kontaktadressen längst ner på sidan och skicka ditt namn så ska vi kolla upp. Om du INTE har betalat så gör det snarast och skicka dessutom info till kontaktadressen nedan ATT du betalat så lägger vi in dig så snart vi hinner.
  • Om det står nåt fel i din information: använd kontaktadressen längst ner på sidan och beskriv vad som är fel eller saknas så ska vi justera det.
  • Om du vill ha in fler/andra bilder: använd kontaktadressen längst ner på sidan och skicka nya/andra bilder så kan vi byta ut åt dig.

Du hittar medlems-informationen dels till vänster i menyn "Medlemmar, aktiva", och i menyn längst upp, "Team info".

Tyvärr har vi inte nåt bra sätt att visa alla som är så jyssta och går med som betalande "inaktiv medlem/stödmedlem". Det är vi ju extremt tacksamma för, och vi får se vad vi kan hitta på för att uppmärksamma det!

Alla kommentarer är toppen!

 

Kontaktadress: Frasse, epost This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dela på Facebook: