Vi äIMG 0403r några som varit inblandade i lite samordning och förberedelser inför helgen. Så här ser det ut just nu om jag inte missat nåt.

Vi kommer att ha ett eget förarmöte för alla i Vintage-klasserna nån gång efter det "riktiga" förarmötet innan körningarna börjar på lördag förmiddag.

Det blir kackelfest i hangaren c:a 21 på lördag kväll.

Vi får låna borden som finns vid "mat-torget" efter c:a 19 på lördag kväll, så vi kommer att hämta dem till SVDA-hangaren. Om ni i ert team har tid, möjlighet och lust så fixa ditt eget käk, ta med det och dricka och kom och sitt i SVDA-hangaren så käkar vi tillsammans och ljuger lite. Tid för detta blir 19.30 och fram till cackelfesten. Det kommer inte att bli någon kräftskiva. Om du käkar själv så kom dit ändå för en gemensam stund!! Det kommer att bli en liten "surprise-grej" också under den stunden. Alla i samtliga vintage-klasser är inbjudna, oavsett om man är SVDA-medlem eller inte.

Cajan tar med båda bilarna, tält och lite annat. Det blir en mix mellan utställning och SVDA samlingsplats. Det blir i anslutning till SVDA-hangaren.

Det blir ett rejält media-pådrag den helgen, och sköter vi oss bra finns det otroligt bra möjligheter för oss att ge bra intryck gentemot publik, arrangörer och andra!

See You!!

Dela på Facebook: