Det trillar nu in ansökningar både från nya och befintliga SVDA-medlemmar. Han du ansökt? Har du INTE ansökt?

Om du har ansökt:

Då kan du ta det lugnt. Vi ligger efter i kopplingen till vårt nya medlemsregister, men det är på gång framöver. Du kommer att få info om hur du betalar medlemsavgiften.

 

Om du inte har "ansökt" ännu:

Gör det snarast i så fall, det är mycket viktigt att ha det klart inför sommaren!! Detta gäller alltså speciellt om du redan är medlem i SVDA. Vi har beskrivit i separat nyhet för några veckor sen att vi behöver be samtliga att "ansöka" via hemsidan. Vi måste göra så för att kunna lägga upp ett helt nytt medlemsregister, och dessutom behöver vi få in underlag för vår egna Vagnsbok som ALLA behöver ha klar till sommarens SVDA-helger.

 

Dessutom:

Det kom en fråga om man behöver fylla i formuläret på hemsidan en gång till. NEJ, det behöver man absolut inte. Om du har fyllt i formuläret under den senaste månaden så räcker det alldeles förträffligt med det.

Det har även kommit frågor från personer som skickat in formuläret men som inte vet hur man betalar årsavgiften. Så här är det: Ingen har fått nån info om det ännu. Vi ligger lite efter med nya medlemsregistret, men så snart det är klart så kommer du att bli kontaktad via epost och få info om kontonummer att betala in på.

Dela på Facebook: