small IMG 3571

Är du intresserad av lite Test&Tune-racing tillsammans med ett gäng andra vintage-bilar på Sundsvall Raceway? Test & Tune-helgen blir fredag och lördag 30-31 maj.

Frasse (T-23 Altered), Janne Bergdahl (T23 Altered) och Matte Palm (Opel -49) har planer på att köra under den helgen. Vi kör normalt på SVDA-helger, t.ex på Kjula, men tycker att det skulle vara kanonkul om vi som har nostalgi-bilar uppe i Norrland kunde köra tillsammans nån gång. När vi snackade om detta tidigare i vintras kom vi på att det ju finns en hel massa gamla bilar som fortfarande kör mest varje sommar, och varför inte kolla upp om det finns intresse för att göra nåt tillsammans!!

Vi har tagit fram en lista med de vi känner till, och i området Gävle-Sundsvall-Östersund-Övik har vi fått ihop så många som 18 bilar som kan vara körbara. ...och det finns säkert fler som vi inte känner till... Det är en heljysst mix av Frontmotordragsters, Altereds, Funny Cars, Hot Rods och även flera gamla klassika racebilar typ Anglia osv.

Nu försöker vi alltså se om det finns intresse av att samla ihop oss och komma överens med SHRA Sundsvall om att köra som en egen grupp under T&T-helgen. Vi kan säkert också fixa så att vi får stå tillsammans i depån så att det blir lite som en egen klass under en tävlingshelg. Det är ingen tävling, men du får ju bra möjligheter att värma upp inför kommande helger!

SHRA Sundsvall har lagt upp ett event på Facebook som man hittar här: https://www.facebook.com/events/1417757911814239/

(man skriver att det är för klubbmedlemmar, men det löser man enkelt på plats)

Skulle du vara intresserad av det? Du behöver naturligtvis inte bo i Norrland, det går bra ändå Kontakta mig i så fall via mail eller nåt.

Epost: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: 070-634 40 14

Blir det så här?????

small IMG 3534

 

small IMG 3541

 

Dela på Facebook: