Livet går vidare och det händer hela tiden saker i SVDA. Vi får in nya medlemmar och ibland är det konstigt nog så att vissa slutar köra aktivt och försvinner från föreningen. En annan sak som händer är att man bygger om eller skaffar en annan/ny bil.

När det gäller information om oss medlemmar så jobbar vi kontinuerligt med för att ha så korrekt information som möjligt, men om någon bytt bil, byggt om den eller skaffat ytterligare en vintage racer så kan vi ha lite dålig koll på det.

Här kommer en uppmaning till alla:

Passa på att kolla igenom vilken information som finns om din bil på hemsidan. På den här sidan hittar du en översikt över den information vi har om våra bilar: Bilar i SVDA Kolla igenom det som gäller för dig så att vi kan ända om det inte stämmer!

  • Är du redan medlem och har en ny bil som inte finns med, men som du vill köra med i SVDA? Då är det väldigt viktigt att vi får in den! Alla bilar som ska köra med SVDA behöver ha gjort detta. Följ länken nedan och fyll i formuläret och skicka det så att tech-gruppen kan kolla igenom bilen och vi kan lägga ut info om den på hemsidan. Det är inte avgörande att bilen är komplett och körbar, det kan vara ett projekt också.
    Information om ny bil

  • Stämmer inte informationen längre så att den skulle behöva ändras? Hör av dig till Frasse eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så kan vi hjälpa dig att ändra det som behövs.

  • Har du inte kvar bilen? Hör av dig till Frasse eller till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. och beskriv det så att vi kan ta bort den.

Informationen om våra bilar är viktig på flera sätt så det blir viktigare och viktigare att den stämmer bra:

  • De som gillar oss kolla in denna info för att veta om oss när man kommer som publik.
  • Vi använder detta när vi pratar med sponsorer för att presentera oss.
  • Arrangörer använder det för att veta mer om oss och vilka fordon som finns i SVDA.

Det allra viktigaste är att det inte finns andra bilar än de vi visar på hemsidan samt att de som finns på hemsidan verkligen finns i SVDA. Så ta en minut och kolla igenom och hjälp oss hålla informationen uppdaterad.

Tusen tack för hjälpen!!

Dela på Facebook: