Säsongen (om man nu kan kalla det så...) 2020 är över och fokus börjar bli mot 2021. Blir det nåt, eller kommer det att bli Corona för hela slanten även då??

Eftersom vi följer Robban Brobergs uttryck "det är bättre att vara ute på hal is och ha det glatt än att gå i lera och sörja" så siktar vi in oss på ett 2021 med  toppensommar och superväder!

Det gäng som brukar träffas och förbereda inför årsmötet har planerat att göra så även i år. Planen är att träffas lördag 21/11 i Järvsö för att samla ihop erfarenheter och fundera vad som kan göras inför nästa år. Vi kommer att vara med personer från Vintage Outlaw, Vintage Street Altered och AA/Gasser. När det gäller hojarna kommer vi att ha kontakter med CDBS framöver när det blir lite mer konkret med arrangörer och helger.

En sak som vi kommer att snacka om är när och var vi kan ha årsmötet. Under de senaste åren har mötet hamnat efter årsskiftet, så räkna med att det bli likadant denna gång.

En uppmaning till samtliga medlemmar: Om du har synpunkter/tips/idéer om vad som helst inom SVDA så skicka dem jättegärna till styrelsen så att vi kan ta med det på november-mötet 21/11! Mejla till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller kontakta någon av kontaktpersonerna (Styrelse och Kontakter).

Totalt är vi just nu 129 medlemmar i föreningen. Antalet fordon är c:a 75 st. Flera blir kvar som support-medlem i föreningen trots att de sålt sitt fordon och det är viktigt att påpeka att vi är extremt tacksamma att för att ni väljer att stödja verksamheten genom att vara support-medlem, tack för det!!

En sak som vi är särskilt stolt över är att det har tillkommit många nya bilar under året. Vi kan räkna till sju (7!!) nya bilar. Mest gassers, men även i Vintage Street Altered. Jättekul :)!!

Tills sist:

Om du inte betalat medlemsavgiften för 2020 så är det inte försent. Betala till bankgiro 5866-3782 eller Swisha till 1231767292 (Scandinavian Vintage Dragrace Association). Observera att detta inte gäller aktiva hojar, det hanteras via CDBS.

Dela på Facebook: