Vi är en liten förening och använder olika sätt att hålla kontakten. Det är väldigt svårt för oss och knyta ihop allt och veta att alla har tillgång till "rätta digitala SVDA-kanaler".

Här finns en sammanställning av olika "digitala kanaler" som vi använder oss av. Kolla igenom hör av dig om vill ha tillgång till nåt av detta så ska vi hjälpa dig.

Via mejl: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Via Facebook: Skicka meddelande/PM till "Frasse Altman"

Medlemsregistret

Grunden för att hålla ihop alla medlemmar i SVDA. När du har en inloggning kan du uppdatera din egen adress och kontaktinfo samt hitta kontaktinfo till övriga medlemmar.

Hemsidan: Uppdatera texten om ditt fordon

Det kan vara praktiskt att kunna göra det själv i stället för att kontakta Frasse. Men båda sätten funkar lika bra, det viktiga är att det finns bra och aktuell info om ditt fordon på hemsidan.

Facebook - "SVDA - Scandinavian Vintage Dragrace Association"

Denna grupp kan alla som är intresserade av SVDA komma med i. Man ansöker på vanligt sätt via Facebook och efter en stund blir man godkänd. Vi kollar igenom snabbt att den som vill med med i gruppen har bilder och info på sin profil som gör att det ser ut att finnas ett motor-intresse innan vi godkänner.

Facebook - "SVDA (för aktiva) 2018 och framåt"

Den här gruppen är ett lite internt forum för de som äger ett fordon som vår tech-grupp har gett OK till. Då kan du ansöka om att komma med i denna grupp. Här kan vi ställa frågor, kolla var vi ska åka, hantera åsikter och kommentarer om SVDA (regler, tech, whatever...). Det handlar mest om bilarna i denna grupp eftesom CDBS har andra grupper, men alla aktiva är välkommen.

Facebook - "SVDA goes abroad ...any year..."

Gruppen startades inför Dragstalgia 2017 som en lite intern grupp för de som skulle åka dit. Sen har den aktiverats ett par gånger inför 2018 och 2019. Ett jättebra sätt för att sprida information om samordning av resa, tider, priser, tips mm för ett gäng som ska rejsa utomlands.

 

Dela på Facebook: