Säsongen 2019 är över, nu kör vi vidare mot 2020. Vad har hänt i höst och vad händer framöver?

Som vanligt går de flesta av oss mer eller mindre i ide när race-helgerna tar slut och hösten tar över. Eller "går in i garaget", och inte "i ide", är väl mer korrekt.

Inom föreningen är vi ett gäng som håller kontakten under silly season för att jobba för att föreningen ska fungera bra och att vi ska få så bra körtillfällen som möjligt nästa år. För att bli mer konkret kring det kommer vi att träffas lördag 16/11 i Järvsö för att samla ihop erfarenheter och fundera vad som kan göras inför nästa år. Det kommer att vara med personer från A, B och G -grupperna. När det gäller hojarna kommer vi att ha kontakter med CDBS framöver när det blir lite mer konkret med arrangörer och helger.

En sak som vi kommer att snacka om är när och var vi kan ha årsmötet. Under de senaste åren har mötet hamnat efter årsskiftet, så räkna med att det bli likadant denna gång.

En uppmaning till samtliga: Om du har synpunkter/tips/idéer om vad som helst inom SVDA så skicka dem jättegärna till styrelsen så att vi kan ta med det på november-mötet 16/11! Mejla till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller kontakta någon av kontaktpersonerna (Styrelse och Kontakter).

Förutom det har vi i samband med att hemsidan renoverades följt upp och påmint om medlemsavgifterna för 2019. Vi är väl medvetna och att det är jättelätt att glömma bort såna saker bland alla andra överraskande räkningar, hyra och sånt, som hamnar på köksbordet, så vi hjälper gärna till med att påminna i tid och otid...

Totalt är vi just nu 116 medlemmar i föreningen. Antalet aktiva är ungefär detsamma som 2018 (c:a 70 st), och vi var några fler support-medlemmar i fjol än nu. Det är viktigt att påpeka att vi är ändå extremt tacksamma att så många väljer att stödja verksamheten genom att vara support-medlem, tack för det!!

Tills sist:

  • Om du inte betalat medlemsavgiften för 2019 så är det inte försent. Betala till bankgiro 5866-3782 eller Swisha till 1231767292 (Scandinavian Vintage Dragrace Association). Observera att detta inte gäller aktiva hojar, det hanteras via CDBS.
  • Eftersom vi numera har ett så väl uppdaterat medlemsregister kommer vi i början på 2020 att ta bort de som inte betalt avgiften för 2019. Vi gör detta för att vi ska ha ett medlemsregister som är så aktuellt som möjligt, och om vi tar bort dig så är du naturligtvis välkommen att komma tillbaks som medlem när det blir aktuellt igen. smile
Dela på Facebook: