Nu äntligen har hemsidan renoverats till ett läge där man kan säga att den är komplett. Färdig blir den väl aldrig... De sista pusselbitarna har varit ansökningsformulär för nya medlemmar och att var och en ska kunna ändra information om sin egen bil.

Det kändes lite passande med en jättetårta som inramning för det. :)

 

 

 

Ansökningsformulär

Ansöknings-formuläret fungerar likadant som tidigare, så det är bara för dig som är aktiv inom vintage dragracing eller för dig som vill stödja oss att ansöka om medlemskap nu.

Lär mer här om hur man bli medlem: Hur blir jag medlem?

Här finns själva ansökningsformuläret: Medlemsansökan.

Ändra din information om bilen

Det är lite manuella förberedelser för att ordna detta så börja med att kontakta medlems-teamet om att du vill kunna sköta det själv så fixar vi så att du kommer igång. OBS: Det är tyvärr inte enkelt att lägga in bilder, men själva text-beskrivningen är enkel att ändra. Medlemsteamet kontaktar du här: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

När vi förberett åt dig så hittar du länken "Medlem -> Ändra info om min bil" längst upp i menyn.

Om du inte vill ändra din information själv så skicka ett mejl till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med vad du vill ändra så fixar vi det åt dig, inga problem.

 

Dela på Facebook: