Kjula Augusti 2014

10542817 353930361424471 1865332383274003942 nLite info och bilder från Kjula 9-10 augusti 2014. Var detta den bästa SVDA-helgen hittills???

 Om inte så i alla fall absolut bland de allra bästa. Vädret var helt otroligt bra. Det rök ett par växellådor, men i det stora hela höll allt mycket bra. Nej förutom Kjell som råkade ut för en "deformering" av sitt dyrbara sida-block. Vi hoppas att det är möjligt att reparera det med tanke på allt annat jobb som han och Roger har lagt ner i det!!

Massor av personbästa registrerade. T.ex.: Richard, Janne Bergdahl, Gustav, Johan Andersson, Frasse, Rolf Nilsson, Bengt stafberg. Var det fler???

I år blev det en mycket uppskattad kackelfest på kvällen som vi körde runt vår hangar. Sen blev det en kanonsuccé med den utställningsmonter som Caja fixade där vi till och med hade en bardisk med SVDA-info och annat gott! Peder ställde ut PV´n, och Cajan båda sina FED´s, och det blev en mycket välbesökt monter!!

Det måste också nämnas att vår satsning på att genomföra en proffsigare show verkligen har lyckats. Det tycker i alla fall vi som körde. Upplajning med oförtröttlige Otto funkade fantastiskt bra och vi försökte göra så samtidiga burnouter som vi bara kunde. Responsen var likadan som på juni-helgen bland flera jag pratade med i publiken: fasiken vilken stuns det var när vi körde. Det var kul att höra!

Vi hade ju även med oss en filmare denna helg, Jesper. Jesper var jättenöjd efter helgen och senare i höst kommer vi att kunna premiärvisa den info-film som han tar fram för SVDA. Det ska bli jättespännande, så stay tuned!!

Dessutom: Ledberg var där och filmade ett program för TV4 Sport. Det kommer att handla enbart om Kjula och SVDA!

Vinnare i respektive klass blev:

  • SVDA/A - Kjell Larsson
  • SVDA/B - Johan Andersson
  • SCDA/C - Hmmm... Jag har inte koll på det. Kan nån höra av sig och berätta det??

Tack till Bengan samt Helen Nilsson för bilderna!!

Dela på Facebook: