Skriv ut

Bli medlem!


SVDA är i grunden en förar-förening för olika typer av vintage dragracing-fordon. För att bli medlem i SVDA behöver du uppfylla något av följande kriterier:

  • Du äger ett vintage race-fordon.
  • Du håller på och bygga ett vintage race-fordon.
  • Du gillar vintage dragracing och vill vara stödmedlem.

I SVDA fokuserar vi mycket på att våra fordon ska vara klassiska och komma nära känslan av hur dragracing kördes på 60- och 70-talet. Det innebär att vi tillför en dimension förutom allmänna säkerhetsregler, och det är att vi vill att fordonen ska ha en stil som stämmer med "drag racing back in the good old days". Innan du anmäler ditt medlemsskap behöver du därför ta en inledande kontakt med oss för att vi ska få en uppfattning om ditt fordon.

Om du vill bli aktiv medlem i SVDA så gör så här för att ta en inledande kontakt med oss (om du vill bli stödmedlem hoppar du över denna del):

När du har fått OK från inledande kontakt med våra teknik-personer (se ovan), eller om du vill bli stödmedlem, gör du så här för att bli medlem i SVDA:

  1. Klicka på "Medlemsservice -> Medlemsansökan" i menyn till vänster. Där hittar du ett formulär som du fyller i och skickar till SVDA.
  2. Du kommer därefter att få information från oss om hur du betalar in medlemsavgiften.

Medlemskapet i SVDA kostar endast 200 kr per kalenderår.

Ditt medlemskap i SVDA startar först när SVDA har erhållit din inbetalning av årsavgiften.

Blacksmith june -13 357Div 08-09 033